Personlig trener

Annabel Jacobsen

IMG_7642*.jpg


Annabel Jacobsen er utdannet personlig trener ved Akademiet For Personlig Trening (AFPT) i Fredrikstad. Hennes spesialitet er styrketrening/muskelbygging og kostholdsråd/vektnedgang. Uansett hvilket nivå du starter på vil du få god nytte av Annabel sin kunnskap. Etter en kartlegging vil du få den hjelpen du trenger for å nå dine mål.

 
 
 
IMG_7351*.jpg
 

Ditt eget treningsprogram og kostholdsplanen din blir lagt inn appen Trainerize som du får tilgang til når samarbeidet starter. En av suksessfaktorene for å nå målet ditt er logging av treningen du gjør. Annabel vil hjelpe deg med å komme i gang med dette.

Her kan du også kommunisere med treneren din underveis.

Du trenger ikke være medlem hos Mudo Gym Ulsrud for å ha PT-timer.

 

For å komme i gang kan du bestille en gratis prøvetime. Da blir du litt kjent med PT´en og du kan uforpliktende få en følelse av om dette er riktig for deg. Ved å trykke “book prøvetime” vil du se ledige tider.

Dersom du er klar for å bestille, kan du trykke “se priser” for å se priser og hvilke pakker vi tilbyr. Her kan du også kjøpe pt-timer på nett. Når du har bestilt vil vi ta kontakt med deg for å sette opp første møte og lage en plan for dine PT-timer.